И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е освободил като говорител на главния

...
И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е освободил като говорител на главния
Коментари Харесай

Сарафов освободи Сийка Милева

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов е освободил като представител на основния прокурор Сийка Милева. Официално известие от прокуратурата липсва, само че новината оповестява Нова тв, базирайки се на свои източници.

След взаимна кариера с Иван Гешев в Спецпрокуратурата, Милева стана висш прокурор във ВКП и представител на основния прокурор Гешев.

Сега Милева остава прокурор във ВКП.

Междувпрочем, при острата си пресконферения на 15 май, когато упрекна Гешев в голям брой грехове, Сарафов - тогава към момента единствено зам.главен, сподели, че шефът му има 18 души пресцентър.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР